Наші цінності

ANVI виробництво іновашійних екологічних продуктів по догляду за тілом та волоссям безпечних як для людини так і для навколишнього середовища.

Метою та соціальною ініціативаю є відмова від використання пластикового пакування!

За данними міжнародних досліджень 300 мільйонів пластикових відходів щорічно потрапляє на звалише і лише 8% переробляється!

Тож ми розробити сучасний інноваційні продукти по догляду за волоссям та тілом у формі батончиків(брусочків) які не мають у своємо складі води,а отже не потребують пластикової пляшки для зберігання!

Ми використовуємо біорозкладне пакування з вториннопереробленого картону,придатне до компостування.

До прикладу один твердий шампунь ANVI здатен замінити три пляшки звичайного засобу-та врятувати від звалищя 10-12 тисяч пластикових пляшок за рік.

Всі формули засобів розробляються з відповідно до міжнародних стандартів органічноі косметики COSMOS.

Ми обираємо найкращі екологічні інгедієнти,що очищюють та додаємо оліі,трови,екстракти рослин ,водорості та глини найвищої якості та перетворюємо їх у концентровані тверді продукти (батончики).

Ці тверді очищювальні та зволожувальні засоби роблять все ,що можуть зробити рідкі шампуні та гелі чи бальзами при цьому не забруднюючи навколишне середовище тоннами відходів.Залишаючи після себе 100% здорове доглянуте волосся та шкіру та 0% відходів на звалищі.Як багатодітна мама та екосвідома особа великою мрією для мене є побудова соціально та екологічно свідомого бізнесу ,що пропагандує та залучає суспільство до усвідомого ставлення до ресурсів та екологічного майбутнього наших дітей та планети земля.